O nas2019-01-12T01:18:17+00:00

Ljiljana Pavković

Institucija za situacijske treninge v procesu sporazumevanja

Ljiljana Pavković je avtor gradiva za spletno učenje Aktivnega poslušanja www.spletno-ucenje.com/ap-demo.

Ljiljana Pavković vodi in razvija več kot 140 komercialistov, organizatorjev prodaje in vodij prodaje.

V procesu prodaje svetuje in sodeluje z direktorji prodajnih timov.
Je nosilec mednarodnega licence Transakcijskega analitika – coacha. Razume pomen teorije osebnosti, tako prodajalca kot kupca. Aktivno posluša in aktivno razvija posameznika v uspešnega vodjo in komercialista.

Ljiljana Pavković je strokovnjak za formiranje prodajne in vodstvene strukture osebnosti. Z izobraževanjem se ukvarja več kot 20 let. 
Usmerjena je v razvoj osebnosti posameznika tako s področja vodenja, kot tudi s področja prodajnih veščin.
Prodajnih in vodstvenih veščin se lahko nauči vsak. Uspešno pa jih lahko uporablja in izvaja posameznik, ki ima ustrezno strukturirano osebnost.
Človek ni računalnik, da bi ga lahko programiral in vanj vstavil »program« na osnovi katerega bi lahko lahkotno in kreativno deloval v svojem okolju. Človek je struktura, s svojo logiko razmišljanja in če uspemo vplivati na njegovo bazo – miselni proces smo na dobri poti, poti do uspeha.

Kdo lahko spremeni miselni proces in bazna prepričanja? Lahko vam odgovorim z vprašanjem. Kdo lahko naredi 100 trebušnjakov? Vsak, ki je pripravljen trenirati. Enako je z razvojem osebnosti. Miselni proces lahko spremeni vsak, ki je pripravljen delati na sebi in se razvijati.

Delavnice
0
Udeležencev
0
Delavnic

POPULARNE DELAVNICE

Kontaktirajte nas